Salat med æg, tun og rejer

Salaten er med både æg, tun og rejer en fyldig og farverig af slagsen. Den er rig på proteiner og er velegnet som f.eks. hovedret eller frokostsalat, fordi den mætter godt. Dressingen tilføjer syrligt-sød smag med et pikant drys dild.

  • Æg, tun og rejer, skønt forenet i det grønne.
  • Den sunde salat er hurtigt klar til servering.
  • Sennep giver dressingen en gul kulør og kraftig konsistens.

Til 3 personer

Syrlig dilddressing

Fedtfattig

Kog æggene "smilende" i 7,5 minut. Imens laves resten af salaten.

Pres tunen fri for væde og kom den i en skål. Pres ligeledes rejer e fri for lage og kom dem i skålen. Hak rødløget fint, optø ærterne og skyl salaten. Kom det i skålen og bland det hele sammen.

Pil de kogte æg, skær dem i både og bland dem forsigtigt i salaten.

Server evt. salaten med denne syrlige dilddressing:
Pres limesaften ned i en skål eller et glas. Rør sennep og brun farin i. Hak dild fint og kom det i.

Rør olien i lidt af gangen, så dressingen ikke skiller. Smag til med salt og peber.

Dressingen passer rigtig godt til rejer, tun og resten af salaten.

Indsendt af
d.
10.12.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.