Stegt spidskål med fløde

Ligesom stuvet spidskål - bare nemmere. Her steges kålen hurtigt før fløden blandes i. Godt tilbehør til alt fra fiskefrikadeller til gammeldags dansk mad.

  • Spidskål og fløde i skøn forening.
  • Her er et billede helt tæt på.
  • Her er det serveret som tilbehør til fiskefrikadeller og ovnstegte kartofler.

Til 2 personer

Fjern evt. de yderste blade fra spidskålen. Skyl kålen og lad den dryppe godt af. Fjern den hårde stok i midten og snit så kålen i tynde strimler.

Smelt smørret på en pande, og steg det snittede spidskål deri ved middel-høj varme, mens der røres/vendes godt - det skal kun lige falde lidt sammen.

Rør majsstivelsen ud i fløden og hæld blandingen på panden. Lad det simre ved middel varme indtil det har den ønskede konsistens.

Smag til med salt og peber, og servér straks.

Indsendt af
d.
10.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.