Svensk pølseret

Klassisk svensk pølseret med blandt andet tomat, kartofler, fløde og paprika. Den indeholder alle de gode ting, man kunne ønske sig af en gryderet, men kan laves på ingen tid. Perfekt opskrift til en travl hverdag.

  • Svensk pølseret med den rigtige, cremede konsistens.
  • Drysset med purløg på toppen.
  • Her er retten serveret med dampet broccoli som tilbehør.

Til 4 personer

Evt. tilbehør

Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i let saltet vand i ca. 8 minutter. De skal være møre, men stadig faste. Hvis de bliver for udkogte, risikerer du at den svenske pølseret bliver smattet.

Pil løgene og hak dem. Skær pølserne i mundrette stykker/skiver.

Smelt smørret i en gryde eller en stor pande, og steg løgene deri. Tilsæt pølser og paprika. Lad det stege et par minutter inden tomatpuré tilsættes. Rør godt rundt.

Bland mælk og fløde i. Vend forsigtigt kartoflerne i. Smag til med salt og peber, og drys med fintklippet purløg ved servering.

Svensk pølseret kan spises som den er, eller evt. serveres med en god råkostsalat, grønne ærter eller broccoli.

Indsendt af
d.
20.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.