Tilbehør - side 21

Løse ris med ærter

En nem lille opskrift på løse ris med ærter - helt perfekt tilbehør til de fleste indiske retter. Ærterne giver et friskt pift til risene, og så kommer der også lidt grønt i retten.

Ovnstegte karrykartofler

Ovnstegte kartofler som hældes over med en blanding af karry, mælk, piskefløde og smør. Bages i en ovn ca. 40 minutter.

Pastasalat til grillmad

Simpel pastasalat med bacon, agurk og en rigtig god dressing.

Remoulade dressing

Bland creme fraiche, mayonnaise, relish, løgpulver, sød sennep og karry sammen og stil på køl. God til både oksekød og fisk.

Riskugler

De her riskugler er overraskende lækre og simple, og de fungerer perfekt som tilbehør til kød, fisk og diverse indiske retter.

Skaldyrsdressing

Lav en rigtigt god skaldyrsdressing med ingredienser som kan skaffes alle steder.

Stegt kål med gulerødder

Brug en dyb pande eller en wok til at lave dette tilbehør. Server f.eks. til kyllingelår eller andet kød efter eget valg.

Tomatrand

Tomatrand laves af husblas og tomatjuice. Det er godt tilbehør til f.eks. salater eller kødretter.