Jambalaya

En skøn jambalaya med en fin konsistens og god fylde fra skinke, rejer og farverig peberfrugt. Her får du lov at blande alt godt fra havet (og landjorden) til en velsmagende ret. Også en god anledning til at få brugt evt. rester.

  • Jambalaya stammer oprindeligt fra det franske kvarter i New Orleans.

Til 4 personer

Ris koges i en gryde i fiskebouillonen.

Løg snittes, hvidløg presses og det steges i fedtstof ved høj varme. Mel drysses i og det mikses sammen, hvorpå tomatjuicen kommes i. Det får lov at koge til massen tykner. Skinke og peberfrugt snittes i firkanter, som tilsættes saucen sammen med rejerne. Lad det varme igennem.

Krydr med salt og peber efter smag og sæt retten samt risene frem med det samme.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.