Rødspættefilet med spinat og ost

En hovedret, som har det hele: Magre rødspættefileter, fulde af umættede fedtsyrer, jernholdig, sund spinat og flødeost, som sikrer en fantastisk, cremet konsistens. Med citron og muskatnød tilføjes yderligere fine smagsnuancer.

  • En dejlig velsmagende fiskeret.

Ingredienser

Spinaten optøs. Brug en sigte til at trykke væsken fra. Fiskefileterne strøs med salt og får lov at stå i 10 min.

Flødeosten blandes sammen med fløde samt saften fra en halv citron. Ca. halvdelen af denne masse blandes med spinat og revet muskatnød. Kom det i et smurt, ovnfast fad. Derpå laves fiskefileterne til ruller, som kommes i fadet på spinatmassen.

Det resterende ostemasse fordeles over fileterne.

Fadet sættes i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.

Ret an med kartofler og evt. citronskiver.

Indsendt af
d.
30.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.