Indbagt mørbrad

Vores populære opskrift på indbagt mørbrad. Det er meget velsmagende og nemt at lave. Med en salat og flute til så er aftensmaden hjemme.

  • Indbagt mørbrad med salat og flüte.

Til 4 personer

Bland kødet, ægget, mælken og melet til en kødfars. Brun mørbraden let på panden. Rul butterdejspladerne helt ud, til ét stort, tyndt stykke. Smør halvdelen af kødfarsen ud på butterdejen, men ikke helt ud til kanten. Læg mørbraden ovenpå. Pak mørbraden ind i resten af kødfarsen, og luk pakken sammen. Læg den indbagte mørbrad i ovnen i et ildfast fad ca. 30 minutter ved 200 grader.
Serveres med salat og lune flûtes.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.