Sensommer-rødbeder med cremefraiche

Nye rødbeder smager særligt skønt, men de holder også godt på smagen og sensommer-rødbeder kan, trods navnet, serveres året rundt. Stegningen får rigtigt rodfrugternes sødme frem og balsamicoen understreger deres svagt syrlige toner.

  • Rødbederne kan også serveres til diverse kødretter og stege.

Til 4 personer

Kom rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. Lad dem koge i omtrent 20 minutter, så de bliver gennemkogte, men bevarer deres bid. Tag dem af varmen, skyl i koldt vand og gnub skrællen af.

Snit rødbederne i skiver på 3-4 mm. Opvarm olien på en pande og rist rødbederne heri ved middel temperatur i 3-5 minutter.

Hak løg og timian fint. Kom løget på panden og lad det stege med i 5 minutter, inden timian, salt og peber kommes i.

Kom balsamicoen på panden, lad det trænge ind et par minutter og tag panden af varmen. Server rødbederne lune i en skål eller lign. med creme fraiche udover.

Server med godt brød.

Indsendt af
d.
22.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.