Mexicansk salat

En særligt mættende og proteinholdig salat, som både indeholder kidneybønner og tørret skinke, iblandet farverigt og sundt selskab af saftige tomater og cremet avocado. Et drys af jalapeños giver slutteligt et stærkt finish.

  • Kan serveres som tilbehør til diverse mexicanske retter eller med brød.

Ingredienser

Først skylles og renses icebergsalaten. Den skæres i strimler. Herefter skylles de røde kidneybønner i koldt vand. Skær dernæst avocadoen i små tern. Dernæst klippes eller skæres de tørrede skinkeskiver i små tern. Skyl tomaterne og skær også dem i tern.

Bland til sidst alle ingredienserne og drys salaten med jalepenos.

Indsendt af
d.
07.07.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.