Fajitas med kylling i ovn

Lækker opskrift på fajitas med kylling og peberfrugt, tilberedt i ét fad i ovn. Nemmere bliver det vist ikke.

  • Fantastisk fajitas med kylling.
  • Fadet er klar til at komme i ovnen.
  • Kød og grøntsager får både farve og smag fra de lækre krydderier.
  • Her som fyld i en pandekage.
  • Så skal der smovses.

Til 4 personer

Serveringsforslag

Skær kyllingefileterne i skiver/strimler på tværs af fileterne. Kom dem i en skål.

Skær peberfrugterne i strimler og snit hvidløg fint. Skær løgene og tomaterne i både. Kom alle grøntsagerne i skålen med kylling.

Pres limesaft over eller skær limefrugterne i både/skiver og kom dem i skålen. Limeskallen kan godt give en retten en lidt bitter smag, hvis den bages med i ovnen, så hvis du ikke er til dette, så nøjes med at presse limesaften over.

Hæld olien i skålen og bland det hele godt sammen. Tilsæt fajitakrydderi eller andet krydderi efter smag, og bland rundt igen, så krydderierne fordeles på både kylling og grøntsager.

Hæld det hele i et ildfast fad og bag i ovnen ved 230 grader i ca. 30 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne begynder at få lidt brændte kanter.

Servér f.eks. som fyld i mexicanske pandekager med guacamole, salsa, cheddar og et drys friskhakket koriander eller persille.

Indsendt af
d.
25.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.