Hurtige boller med kerner

Nemme og hurtige boller med kerner i form af femkornsblanding. Trin for trin vejledning.

  • De friskbagte boller.
  • Her kan man rigtigt se kernerne.
  • De hæver kun i 20 minutter, så de er hurtigt klar.

Til 16 stk

1: Bland kærnemælk, vand og salt.
2: Smuldr gæren i.
3: Tilsæt femkornsblanding.
4: Tilsæt hvedemel til dejen er jævn.
5: Form dejen til boller.
6: Lad bollerne hæve lunt i ca 20 minutter.
7: Sæt bollerne i en kold ovn, og tænd den på 200 grader. Tag bollerne ud efter ca. 20-25 minutter, når de er gyldne (afhænger af ovnen).

Velbekomme :)

Tip: Bollerne hæver lidt videre inde i ovnen, mens den varmer op, så der er ingen grund til panik, hvis de ikke ser så store ud, når de har hævet de første 20 minutter.

Indsendt af
d.
06.09.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.