Kartoffelmos i ovn

Hvis du godt kunne tænke dig en kartoffelmos som lige er det ekstra spændende, så prøv denne opskrift på kartoffelmos i ovn.

Til 2 personer

Kartoflerne skrælles, skæres i små tern og koges i vand i ca. 20 minutter. Steg baconskiverne sprøde og lad derefter fedtet dryppe af på en skive køkkenrulle. Hak forårsløget.

Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem. Pisk mælk, smør og æggeblommen i. Bræk baconskiverne i mindrestykker og tilsæt dem sammen med forårsløg, salt og peber. Pisk æggehviden til skum og vend det i kartoffelmosen. Hæld kartoffelmosen i et smurt ovnfast fad.

Bag kartoffelmosen nederst i ovnen ved 200 grader i 20 minutter (eller til den er hævet og gylden).

Kan serveres til f.eks. roastbeef eller hamburgerryg.

Indsendt af
d.
08.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.