Burgerboller

Burgerboller som er både fyldige og nemme at lave.

Ingredienser

Rør gæren ud i den lunede væske. Når det er helt udrørt tilsættes alle de andre ingredienser samt 3/4 af melet. Ælt nu dejen godt og tilsæt mere mel, til du har en god konsistent i din dej (den må gerne klæbe ganske lidt). Del dejen i 10 - 12 stk og form den til boller. Placer bollerne på en smurt bageplade og placer et viskestykke over dem, hvorpå du lader dem stå og hæve i 20 min ved stuetemperatur.

Bollerne trykkes flade til 1 cm. Læg et stykke bagepapir over bollerne og tryk med en anden bageplade hårdt på den. Lad nu bollerne efterhæve i 30 min.

Bollerne pensles nu med vand og drysses med sesamfrø før de varmes i forvarmet ovn ved 210 grader i 15 min.

Indsendt af
d.
03.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.