Pærer i rødvin

Pærer koges stille i rødvin og andre ingredienser. Tages op når de er bløde og sættes på køl til næste dag. Serveres med creme fraiche.

Til 5 personer

Skræl pærerne og lad stilken sidde. Kog dem i en gryde, hvor de kan blive dækket så godt som muligt af rødvinen. Kom 150 gram sukker, kanelstangen og stjerneanisen i. Kog det stille i 45 minutter - 1,5 time, alt efter, hvor modne pærerne er. Når pærerne er bløde, sættes de på køl til næste dag. Lidt af bunden skæres af, og så kan pæren stå på tallerkenen selv. Resten af rødvinen koges ind til en sirup, og hældes i bunden af tallerkenen. Serveres med creme fraiche blandet med ½ teskefuld kanel og 3 spiseskefulde sukker. Der skal cirka 1 deciliter rødvinssirup til hver portion.

Indsendt af
d.
04.05.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.