Pære-banankage

Banankage er en velkendt kagevariant og elsket af de fleste, unge som gamle. Dette er en luksusudgave, hvor vanilje og kardemomme giver kagen en ekstra god sødme og revet pære forstærker frugtfornemmelsen og tilføjer en frisk antydning. Servér til eftermiddagskaffen, til dessert eller en festlig anledning.

  • Her et stort stykke dejlig kage.

Til 1 bradepande

Rør margarine og sukker sammen. Kom æggene i, et ad gangen. Bland de tørre ingredienser sammen og kom dem i æggeblandingen. Tilsæt mælk og pære/banan.

Hæld dejen i en stor bradepande og bag ved 180 grader. Kagen er klar, når den ikke længere hænger fast til bradepandens kanter - ca. 30-35 min.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.