Legeret fiskesuppe

En rigtig luksusvariant af fiskesuppe med laks og rødspætter. Server suppen med nybagt brød og lykken er gjort.

Til 4 personer

Først skæres laksen i terninger, 2 gange 2 centimeter. Herefter rulles rødspættefileterne sammen med kødsiden udad, hvorefter de halveres på tværs.

Nu pilles løgene og skæres i tynde skiver. Guleroden skrælles og skæres i tynde stave. Både løg og gulerod kommes i en gryde med smør i, og svitses i et par minutter. Dernæst tilsættes den rensede og strimlede porre, timian, hvedemel og tomatpuréen. Herefter puttes bouillon og cremefraichen i gryden. Det skal nu småkoge i ca. 8 minutter. Smages til med salt og peber.
Nu tilsættes fisken og koges med i ca. 3-4 minutter. Til sidst puttes rejerne i og varmes igennem.

Suppen kan serveres med et nybagt brød.

Denne opskrift har en tilberedningstid på cirka 30 minutter.

Indsendt af
d.
22.08.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.