Varmrøget laksesuppe

Varmrøget laks er lidt specielt i en suppe, men det kan også erstattes af alm. røget laks eller måske endda fersk laks. Så skal du bare huske at fisken skal have været frosset ned, for at undgå farlige bakterier.

  • Suppen er let at gøre dekorativ på toppen.

Til 2 personer

Tilbehør

Hak løgene fint og svits dem i smørret i en gryde. Tilsæt fiskefond og bring suppen i kog.

Tilsæt madlavningsfløde/mælk under omrøring. Lad suppen koge ind til ønsket konsistens. Smag til med salt og (hvidt) peber.

Fjern eventuelt skind fra den varmrøgede laks og skrab fedtlaget under skindet af. Bræk laksen i mundrette stykker og kom dem i en serveringsskål.

Servér den varme suppe med laksestykker, syltede rødløg og dild.

Indsendt af
d.
22.11.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.