Hvidløgssuppe

Selvom der skal mange fed i denne hvidløgssuppe, så har den en mild og blød smag p.g.a. tilberedningen og de andre ingredienser.

  • 18 hvidløgsfed lyder voldsomt, men hvidløgssmagen reduceres af persillen.

Til 4 personer

Fedtfattig

Hvidløgene skæres i små tern og svitses gyldne i olien. Porre og peberfrugt tilsættes. Mel drysses i. Rør godt rundt.

Tilsæt tomater, bouillon, vin og evt. gulerødder. Lad retten simre i cirka 20 minutter.

Kom persillen i. Smag til med cayennepeber og salt.

Serveres rygende varm med flutes eller indbagte pølser.

Indsendt af
d.
06.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.