Indisk gryderet

  • Selvom der skal bruges mange krydderier til denne indiske ret, er den ikke stærk.

Til 2 personer

Drys salt over kyllingestykkerne. Tilsæt hvidløg, ingefær og citronsaft, og bland godt. Lad det trække 1 time i køleskabet.
Varm smøret i en gryde. Tilsæt kyllingeblandingen, og steg indtil kyllingestykkerne har fået farve. Tilsæt dernæst gurkemeje, spidskommen, koriander, chilipulver og garam masala.
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med peberfrugt skåret i fine tern. Lad gryderetten simre i 5 minutter. Til sidst tilsættes creme fraiche og retten simrer i et par minutter inden servering.
Denne indiske gryderet kan serveres med ris.

Indsendt af
d.
09.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.