Fladbrød på pande med sesamfrø

De fineste fladbrød med sesam, der steges på en pande. Brødene smager skønt med fyld eller som tilbehør til f.eks. dahl eller tomatsuppe. De kan også steges i hvidløg, hvis man foretrækker det.

  • Fladbrød med sesam, der steges på panden.
  • Fladbrød blev i gamle dage bagt på varme sten.
  • Fyld dine brød med kød og grønt eller brug dem som tilbehør til f.eks. risretter eller pasta.

Til 6 stk

Kom creme fraiche, mel, sesam, bagepulver, salt og halvdelen af olien i en skål, og rør det hele godt sammen. Ælt dejen godt sammen i en røremaskine eller ved håndkraft.

Del dejen i det antal fladbrød, du ønsker, og rul brødene helt tyndt ud i resten af olien.

Steg brødene på begge sider på en tør pande ved høj varme, til de er gyldne. Servér dem med fyld, eller brug dem som tilbehør til f.eks. risretter eller suppe.

Indsendt af
d.
16.08.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.