Ostekage med blåbær

Ostekagen er for mange en favorit, grundet dens friske smag og luftige konsistens. Med blåbær tilføjes søde, let syrlige noter og så pynter de jo fantastisk farverigt på udseendet. Kakao-cremen udgør det sidste, flotte finish.

  • Blåbær giver den lyse ostekage fine, violette nuancer.

Ingredienser

Creme

Rør hytteost og smøreost sammen i en skål. Tilsæt yoghurt. Kom æg, sukker og mel i, og rør det hele godt sammen. Tilsæt dernæst blåbærrene, rør forsigtigt rundt. Hæld dejen i et ildfast fad, og bag kagen ved 180 grader i 45 minutter, eller indtil overfladen er lysebrun.

Rør alle ingredienserne i cremen sammen, og smør blandingen på kagen, når den er kold.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.