Kanelsnegle – Opskrift på kanelsnegle

Skønne kanelsnegle med masser af det lækre fyld.

Dej

Fyld

Opløs gæren i mælken. Rør æg, salt, sukker og evt. vaniljepulver i.

Ælt skiftevis lidt af smørret og lidt af melet i indtil det hele er kommet i og dejen er jævn. Lad den hæve tildækket i en halv times tid.

I mellemtiden røres ingredienserne til fyldet sammen.

Rul dejen ud og smør fyldet på. Rul den sammen - så stramt som muligt - og skær den i skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir eller i muffinsforme (de hjælper til at holde på fyldet).

Bag kanelsneglene midt i ovnen ved 200 grader, til de er gyldne.

Indsendt af
d.
12.07.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.