Rødvinsglace

Denne rødvinsglace består af få, men virkningsfulde ingredienser. Både rødvin og balsamico har dybde og en bred palet af smagsnuancer, som giver et komplekst sanseindtryk, når de kombineres med sødmen fra sukker og vanilje. Anret til en gæstemiddag eller en festlig anledning, gerne til noget lækkert kød.

  • Rødvinsglacen kan f.eks. serveres til kødretter.

Til 2 personer

Flæk vanillestangen på langs. Lad rødvin, balsamicoeddike og den flækkede vanillestang koge ind i en gryde til det får en sirupagtig konsistens.

Smag til med sukker, salt og peber. Vær forsigtig med sukkeret - hvis du putter for meget i, risikerer du at rødvinsglacen karameliserer og så vil den klistre meget til tallerkenen.

Indsendt af
d.
23.12.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.