Humus

Denne humus har de klassiske ingredienser som tahin og hvidløg, som er altafgørende for smagen. Kikærterne har nemlig i sig selv en forholdsvis mild, nøddeagtig smag og giver også humusen dens gode, smørbare konsistens.

I øvrigt er det både simpelt og billigt at lave og puréen er rig på bl.a. proteiner og fibre. Kort sagt: Nemt, velsmagende og sundt.

  • Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.

Til 6 personer

Først hældes væden fra kikærterne op i en kop. Herefter kommer man halvdelen af væden op i en skål sammen med de andre ingredienser. Her blendes det hele sammen til cremet, men fast masse.

Til sidst smages humusen til.

Indsendt af
d.
07.11.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.