Spinatdip

En lidt anderledes dip, som kan bruges til snacks af forskellig art, fra chips til agurke- og gulerodsstænger. Dippen har en krydret smag og får et skarpt pift fra løg og hvidløg, mens spinaten subtilt giver ekstra smag og tilfører udtrykket lidt grøn glæde.

  • Anderledes og lækker dip.

Ingredienser

Hak løg og hvidløg fint og svits det i olie på en pande. Tilsæt krydderierne. Skyl spinaten og kom den på panden. Når spinaten er faldet sammen kommes blandingen i en skål, hvor den skal køle af.

Tilsæt creme fraiche eller yoghurt og rør godt. Lad dip'en trække tildækket i køleskabet inden servering.

Indsendt af
d.
30.03.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.