Æblekage med chokolade

Virkelig lækker æblekage med chokolade og smuldredej. Den er super enkel at lave - ingredienserne kommes i et fad og bages i ovnen.

  • Nem og lækker æblekage med chokoladestykker.
  • Smuldredej i bunden.
  • Æbler ovenpå.
  • Mere smuldredej, chokolade og kanel på toppen.
  • Æblekagen bages til den er gylden.

Til 6 personer

Ælt smør, sukker og mel sammen. Drys 2/3 dele af dejen i bunden på et ildfast fad (ca. 30x20 cm eller et alm. tærtefad).

Rens æblerne og skær dem i stykker. Drys æblerne over dejen og tilsæt chokolade efter smag.
Drys resten af dejen over. Drys kanelsukker derpå.

Bag ved 180 grader, til dejen er gylden (det tager et sted mellem 30 og 50 minutter, men hold øje med æblekagen undervejs).

Servér æblekagen lun med is eller creme fraiche til.

Indsendt af
d.
23.05.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.