Kødsovs

En kødsovs med (tada!) kød, men også med champignon, hvidløg og et pikant miks af krydderier, som gør, at den rent faktisk smager af noget. Fløden giver en god, cremet konsistens. Lav den på de dage, hvor tidsplanen strammer lidt.

  • Nem kødsovs til ris eller pastaretter.

Til 4 personer

Snit løg og steg i en gryde med champignoner og kød. Opløs bouillonterningen i vandet. Kom bouillonen samt de flåede tomater i gryden. Pres hvidløg og kom dét samt krydderier i gryden. Derpå tilsættes lidt piskefløde.

Lad sovsen koge. Den skal stå og snurre nogle minutter.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.