Avocadosalsa

En god salsa med tomater, avocadoer og rødløg. God til tærter, pizzaer og madpandekager.

  • En fiks lille salsa blanding.

Til 2 personer

Hak rødløget fint. Halvér tomaterne og pres kernerne ud (de skal ikke bruges). Skær "tomatkødet" i små tern.
Halvér avocadoerne på langs. Fjern stenen, skrab det grønne frugtkødet ud med en ske, og skær det i tern. Pres limesaft over avocadoternene, så de ikke bliver brune.
Hak krydderurten fint og bland alle ingredienserne sammen i en skål. Servér avocadosalsaen som tilbehør til f.eks. kød, tærter, madpandekager eller pizza.

Indsendt af
d.
16.09.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.