Karrysild

Karrysild er lækkert som pålæg til frokosten og et obligatorisk element i julefrokosten eller påskefrokosten.

Prøv selv, hvor nemt det er at lave - og bliv positivt overrasket! Det er nemlig virkelig nemt. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at droppe karrysildene på glas.

  • Her er karrysildene pyntet med æg og sild på toppen.

Ingredienser

Kog æggene i 9 minutter, så de bliver hårdkogte.

Kom mayonnaisen i en skål med en ½ tsk salt og 1 tsk karry og rør rundt.

Hak løget fint og bland det i mayonnaisen. Skær sildene i små bidder og kom også dem i mayonnaiseblandingen.

Lad æggene køle af. Pil og hak 3 af æggene i små stykker, som blandes med mayonnaisen og sildene.

Det sidste æg bruges til pynt skåret i både og lagt på toppen.

Indsendt af
d.
12.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.