Dadler med bacon

Dadler med bacon fungerer perfekt til forretten eller som en god appetizer/snack.

Dadlernes brunlige frugtkød med det høje sukkerindhold og lave vandindhold er rigtig lækkert med saltet bacon omkring.

  • Dadlerne kan pyntes med lidt krydderurt.

Ingredienser

Rist mandlerne på en tør pande, til de begynder at tage farve. Lad dem køle af, hak dem og kom dem i en lille skål.

Skær baconskiverne i halve og vikl en halv skive om hver dadel.
Varm olien på en pande og steg bacon-dadlerne deri ved middelvarme til de er gyldne og sprøde.

Hak lidt salvie eller en anden krydderurt.

Servér bacon-dadlerne mens de er varme og pynt med de hakkede mandler og krydderurten.
Server evt. med aioli.

Indsendt af
d.
02.08.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.