Fedtfattige citron cupcakes

Dejlige cupcakes i en fedtfattig udgave så du godt kan tillade dig lige at tage en ekstra på tallerkenen.

  • Flotte og dejlige cupcakes med citron.

Til 12 stk

Citronfrosting

Forvarm ovnen til 175 grader.

Hæld mel, bagepulver, natron, salt og vaniljesukker i en skål, rør sammen og stil til side.

Hæld æblemos, olie og æg i en stor skål og pisk godt.

Rør citronsaft og citronskal i og rør mel blandingen i skiftevis med kærnemælk.

Fordel blandingen i 12 amerikanske muffinsforme og bag i ca. 20 minutter.

Tjek når de er klar ved at stikke en tandstik eller strikkepind i midten af en af dem- tandstikken bør stadig se ren ud, når du fjerner den.

Smelt smørret i en gryde og bland med sukker.

Hæld i en skål og tilsæt flødeost og citron.

Bland godt og lad det stå i køleskabet i en times tid.

Hæld blandingen i en sprøjtepose og pynt hver cupcake. Drys også med lidt revet citronskal.

En mere fedtfattig frosting kan laves ved at blande citron med flødeost og lidt vaniljeessens og placere en klat på toppen af hver kage.

Indsendt af
d.
13.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.