Baba ganoush

En sund dip eller sovs som kan serveres sammen med eksempelvis kartofler eller brød. Den minder lidt om en opskrift på hummus, og auberginen kan således erstattes med kogte kikærter hvis det ønskes.

  • Hjemmelavet baba ganoush klar til servering.
  • De færdigbagte auberginer.

Til 4 personer

Skyl auberginerne og prik dem med en gaffel hele vejen rundt.
Bag i ovnen ved 200°C, cirka 45 min eller til den er så blød at den falder sammen.
Lad dem køle lidt ned og pil derefter skinnet af og skær stilken væk. Auberginekødet puttes i en blender sammen med resten af ingredienserne og blendes til en cremet masse.
Tilsæt evt. mere chili eller spidskommen alt efter smag og behag.
Server som dip eller sovs til eksempelvis ovnbagte kartoffelbåde og en god salat.

Indsendt af
d.
26.06.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.