Baconbomber

Se lige de her baconbomber med hakket oksekød og barbecuesauce - pakket ind i løg og naturligvis masser af bacon.

  • Lækre baconbomber med masser af bacon.
  • Barbecuesaucen giver både smag og en flot gylden farve.
  • Den rørte fars.
  • Farsen formes til kugler...
  • ...og pakkes ind i løgskallerne.
  • Baconbomberne er klar til at komme i ovnen.

Til 2 personer

Skær den aller yderste "top" og "bund" af løgene. Halvér løgene, og pil dem.

Tag de de to yderste lag/skaller fra hver løg-halvdel, og læg dem til side.

Hak resten af løget fint, og bland det sammen med hakket oksekød, rasp, peber og halvdelen af barbecuesaucen.

Form farsen til kugler, og kom "løg-skaller" om hver kugle (bladr evt. igennem billederne, og se hvordan). Vikl 4 skiver bacon om hver kugle, så baconen dækker så meget af kuglen som muligt.

Smør et ildfast fad med lidt olie, og kom baconbomberne i fad. Bag dem i ovnen ved 200 graders varmluft i ca. 40 minutter. Pensl dem derefter med resten af barbecuesaucen, og bag i yderligere 10 minutter.

"I dækning! Så er der baconbomber" :)

Servér f.eks. med de her mega gode bagte kartofler med ost - de smager fantastisk.

Indsendt af
d.
11.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.