Banankage med valnødder

Dejlig nem opskrift på banankage, der er fyldt med valnødder og mørk chokolade. Kagen er hurtig at lave, og den kan evt. serveres til en kop friskbrygget kaffe eller te.

  • Banankagen er fyldt med valnødder og her serveret med en kop kaffe til

Til 1 form

Pynt

Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

Mos bananerne sammen med kaffen, og tilsæt det.

Smelt smørret, og tilsæt også det.

Sigt bagepulver og hvedemel i dejen, og rør, til dejen er ensartet.

Hak valnødder og chokolade, og vend det i dejen.

Kom dejen i en smurt rugbrødsform, og bag den ved 175 grader i 45-50 minutter.

Lad banankagen køle af, og server den evt. med lidt flormelis på toppen.

Kagen kan fryses i en lufttæt pose. På frost kan den holde sig i 2-3 måneder.

Indsendt af
d.
08.06.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.