Blåbærtrifli

Friske blåbær, sprøde makroner, cremet flødeskum og den lækreste vaniljecreme - så har du en blåbærtrifli. Opskriften er nem at følge, og resultatet taler for sig selv.

  • Blåbærtrifli med flødeskum på toppen.
  • Se lige den lækre vaniljecreme.
  • Et lag blåbær.
  • Et lag med knuste makroner.

Til 4 personer

Vaniljecreme

Vaniljecreme

Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud med en ske. Pisk dem sammen med æggeblommer, sukker og majsstivelse i en gryde. Pisk mælken i lidt ad gangen.

Bring gryden i kog ved svag-middel varme mens der piskes, indtil vaniljecremen har den ønskede konsistens. Tag gryden af varmen og lad cremen køle af - evt. i køleskabet.

Samling af blåbærtriflien

Skyl blåbærrene og lad dem dryppe af. Pisk fløden til flødeskum. Knus makronerne groft - evt. i en frysepose.

Anret blåbærtriflien lagvis i portionsglas. Altså et (eller flere) lag med henholdsvis blåbær, makroner, vaniljecreme og flødeskum. Så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
20.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.