Coleslaw med blomkål

Lidt anderledes coleslaw med blomkål i stedet for hvidkål - men det bliver den bestemt ikke ringere af.

  • Helt tæt på den cremede coleslaw.
  • Revede gulerødder og blomkål forenet i en skøn dressing.

Til 4 personer

Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.

Skyl blomkålen og lad den dryppe godt af. Dup den evt. tør med lidt køkkenrulle. Riv den ligeledes på den grove side af rivejernet.

Bland citronsaft, sukker, salt og peber sammen i en skål. Rør indtil sukkeret er opløst. Bland det sammen med revet gulerod og blomkål.

Hak løget fint og bland det i - kan udelades.

Rør mayonnaise, creme fraiche og dijonsennep i. Smag evt. coleslaw'en til med mere salt, peber og sennep.

Den kan spises med det samme, eller opbevares i køleskabet indtil servering.

Indsendt af
d.
15.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.