Broccolisalat med granatæble

Broccoli er super sundt og i denne skønne salat ledsages det af granatæble, rosiner, solsikkekerner og rødløg. Server f.eks. til kød eller fisk og evt. med en sennepsdressing eller creme fraiche dressing til.

  • Flot ser det ud, med den grønne broccoli og de røde granatæblekerner.
  • Her er broccolisalat serveret til færdigkøbte ovnruller - nem og forholdsvis sund aftensmad.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skær broccolien i mundrette stykker, og kog den i 2 minutter. Den må ikke koge for længe - den skal stadig have bid. Lad den kogte broccoli dryppe af.

Hak rødløget fint. Bank granatæblet med en grydeske for at løse kernerne. Skær det over og pil kernerne ud.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Så er broccolisalaten klar til servering.

Indsendt af
d.
05.10.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.