Brownie med kondenseret mælk

Chokolade og karamel passer virkelig godt sammen, og denne lækre brownie kombinerer netop disse to ting. Den har nemlig kondenseret mælk på toppen, som karamelliserer i ovnen, så det passer perfekt til kagens intense chokoladesmag.

  • Den kondenserede mælk på toppen gør den her brownie ekstra lækker

Til 1 form

Forvarm ovnen til 175 grader.

Smelt smør og brun farin sammen i en gryde ved lav varme.

Bland æg og kakao sammen, og rør derefter blandingen af smør og sukker i. Bland til sidst hvedemel og salt i.

Hak den mørke og lyse chokolade groft, og rør halvdelen i dejen. Hæld dejen i en form (ca. 30 x 22 cm). Beklæd gerne formen med bagepapir i bunden. Drys resten af den hakkede chokolade udover dejen, og hæld den kondenserede mælk på toppen.

Bag din brownie i ca. 30 minutter. Pas på, at toppen af kagen ikke bliver for mørk. Lad kagen køle helt af inden servering. Den holder sig også fint på køl et par dage.

Indsendt af
d.
03.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.