Ceviche med laks

Lækker ceviche med laks - den sydamerikanske klassiker, hvor den delikate laks “tilberedes” i køleskabet i en skøn blanding af lime, chili og koriander. Retten er dejlig at servere som en let frokost eller forret.

  • Det er SÅ nemt at lave ceviche med laks, og så smager det fuldstændig formidabelt.

Til 3 personer

Skær laksen i mundrette stykker, og kom dem op i en skål. Halvér limefrugterne, og pres saften udover laksen. Bland det med olivenolie.

Hak rødløg fint, og kom det i skålen. Skær chilien igennem på langs, skrab frøene ud, og kassér dem. Hak chilien helt fint, og tilsæt det til retten.

Bland det hele godt sammen, og sæt det i køleskabet i ca. 1 time. Rør lidt i det undervejs, så alle laksestykkerne har været dækket af marinaden.

Hak koriander, og bland det i lige før servering.

Smag til med salt og peber - så er din ceviche klar til at blive serveret med f.eks. et godt stykke brød eller en dejlig salat til.

Indsendt af
d.
16.01.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.