Chili sin carne

Krydret rigtigt smager chili sin carne forrygende. Samtidig er det nemt at lave - også selvom du laver mad til mange munde. Retten indeholder ikke kød. Til gengæld er den pga. kidneybønnerne alligevel fyldig, mættende og rig på protein.

  • Chili sin carne serveret med en klat creme fraiche og cheddar på toppen.

Til 4 personer

Tilbehør

Hak løg og hvidløg og svits det i olien i en stor gryde. Skær peberfrugterne i grove tern og kom dem i gryden. Lad dem svitse et øjeblik, før kidneybønner og hakkede tomater tilsættes.
Lad retten simre under låg i minimum 10 minutter.

Tilsæt krydderier og rørsukker. Smag til med limesaft, salt og peber.

Server chili sin carne med en klat creme fraiche og revet cheddarost.

Indsendt af
d.
25.06.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.