Cookies med skumfiduser

Disse cookies bliver ekstra søde og sprøde, fordi de små stykker af skumfidus smelter i ovnen og bliver helt karamelagtige. Det smager af en klassisk chocolate chip cookie med et twist.

Til 24 stk

Rør æg, brun farin og sukker sammen.
Smelt smørret, og rør det i. Det må ikke være for varmt.
Skær hver miniskumfidus i fire stykker. Bland dem herefter i dejen.
Bland mel, vaniljesukker, salt og natron, og sigt det i dejen. Rør, til dejen er ensartet.

Hak chokoladen og hasselnødderne groft, og bland dem i dejen. Form dejen til kugler (det antal cookies, du vil bage), og pres dem flade. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og sæt den i køleskabet i 1/2-1 time.

Sæt ovnen på 175 grader, og tag dine cookies ud af køleskabet. Kom dem i ovnen, mens de stadig er hårde og kolde. Så holder de formen.

Bag dem i 8-10 minutter afhængigt af ovnen. De skal være gyldne på toppen og i siderne. Lad dem derefter køle af på en rist.

Tip: De smager ekstra godt, hvis de bliver serveret med et glas kold mælk til.

Indsendt af
d.
31.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.