Dadelkugler med hvid chokolade

Fantastisk gode dadelkugler med masser af lækker hvid chokolade og et knasende ydre af hakkede mandler. Opbevar dem i en lufttæt beholder, og så har du en skøn snack lige ved hånden de næste par uger. Hvis de altså mod forventning ikke er spist inden.

  • De nemme dadelkugler.

Til 25 stk

Hak først den mængde mandler, der skal bruges til at rulle dadelkuglerne i, og sæt det til side.

Pil stenen ud af dadlerne, og kom dem op i en minihakker eller foodprocessor. Kom også den øvrige mængde mandler op i, og kør det til en jævn masse. Hvis du bruger en minihakker, kan det være en god ide at dele massen op og køre den ad flere omgange, da det ellers kan være svært for minihakkeren at klare den tunge dadelmasse.

Hak den hvide chokolade så groft eller fint, som du ønsker. Jeg hakkede den groft, så den knaser mere. Bland dadelmassen sammen med chokoladen, og form den til kugler. Rul kuglerne i de finthakkede mandler, og kom dem i en dåse eller anden lufttæt beholder og herefter i køleskabet, til de skal serveres.

Indsendt af
d.
04.07.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.