Grillet spidskål

Disse grillede spidskål pensles med en lækker citron- og hvidløgsolie, så de får den skønneste smag. Det er virkelig nemt og fabelagtigt tilbehør.

  • De grillede spidskål får flotte grillstriber og en dejlig mild smag
  • Det er super nemt at lave og perfekt som tilbehør til grillmad.

Til 4 personer

Fjern de yderste blade på spidskålen, og skyl den grundigt. Tør den, og skær den i kvarte, men behold stokken på, da den holder sammen på kålen.

Pres saften fra citronen, og bland den sammen med olivenolien. Pres hvidløg, og hak persille. Rør begge dele i olien, og krydr med salt og peber.

Pensl spidskålene grundigt med olien, og grill dem ved høj varme i ca. 5-7 minutter på hver side.

Indsendt af
d.
16.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.