Havregrynskugler med marcipan

Marcipan giver havregrynskuglerne en behagelig, rund sødme og fornyer den velkendte kombination af havregryn og kakao. Og så gør den kun deres bløde konsistens endnu mere lækker. Nemme og børnevenlige godter.

  • De færdige havregrynskugler: Fine, runde og med en smag af marcipan.
  • Sat frem på et fad pynter de også på kaffebordet.

Til 40 stk

Riv marcipanen helt fint på et rivejern.

Skær smørret i mindre stykker. Bland rørsukker, havregryn, smør og marcipan i en skål. Rør kakaoen ud i vandet og kom det i skålen. Ælt det godt sammen med hænderne.

Rul havregrynskuglerne med hænderne og tril dem i havregryn. Kom kuglerne i en dåse eller bøtte og så i køleskabet. Efter 3-4 timer på køl er de klar til at blive spist.

Indsendt af
d.
04.12.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.