Italiensk pastasalat

Italiensk pastasalat, hvor alle de friske, farverige grøntsager indhylles i rucola-mandelpestoens formidable smag. Salaten er fyldig nok til at udgøre et helt måltid for to, men er også super som tilbehør. Mængden svarer i så fald til fire.

  • Uimodståelig, italiensk pastasalat, spækket med smag og kulør.

Til 4 personer

Pestoen

Kog pastaen efter anvisningen på posen.

Skyl rucola og persille. Tag 1/3 af rucolaen og 1/2 af persillen fra til pestoen.

Vask og rens tomater, forårsløg og bønner. Bring en lille gryde med vand i kog, og tilsæt bønnerne - de skal kun koge i et par minutter, hvorefter de skylles med koldt vand.

Skær bønnerne i mindre stykker, halver tomaterne, halver oliven og snit forårsløg. Skær mozzarellaen i mindre stykker.

Pestoen:
Kom resten af rucolaen og persillen i en foodprosesser eller blender sammen med mandler, hvidløg og olie. Blend pestoen groft, og smag til med salt og peber.

Når pastaen er kølet af blandes den med pestoen. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og vend forsigtigt den italienske pastasalat sammen.
Jeg gemte lidt persille, oliven, forårsløg og tomater til at pynte med.

Indsendt af
d.
30.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.