Kartoffelmos med gulerødder

En moderniseret variant af den elskede, klassiske kartoffelmos. Gulerødderne tilføjer mosen både mere smag og mere farve. De højner desuden ernæringsværdien betydeligt på den ellers ikke just sunde spise.

  • Når kartoffelmosen tilsættes gulerødder får den en flot, gylden glød.

Til 3 personer

Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Kog dem i letsaltet vand i ca. 15 minutter eller til de er møre.

Hæld det meste af kogevandet fra, men lad lidt blive i bunden (ca. 1 cm).

Mos kartofler og gulerødder med en kartoffelstøder eller et piskeris. Tilsæt smørklatten og rør mælken i lidt af gangen. Smag kartoffelmosen til med salt og peber.

Varm den evt. igennem inden servering.

Indsendt af
d.
10.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.