Klatkager uden æg

Klatkager er en fantastisk måde at få brugt resterne af risengrøden på, og de kan serveres som både dessert og morgenmad. Denne variant er uden æg, men med en sprød skorpe og en blød midte.

  • Klatkager serveret med stikkelsbærmarmelade og sukker.
  • Dejen uden æg steges i små klatter.
  • Risklatterne steges indtil de er gyldne på begge sider.

Til 8 stk

Rør majsstivelse og vand sammen i en skål. Rør hvedemel i.

Bland risengrøden og evt. vaniljesukker i.

Varm smør eller olie op på en pande. Læg klatter af dejen på panden, og steg dem ved middel-middelhøj varme. Vend klatkagerne undervejs, så de bliver stegt på begge sider.

Servér f.eks. med sukker, flormelis og/eller marmelade.

Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.