Koteletter i fad med grøntsager

God opskrift på koteletter i fad med grøntsager og kartofler samt en dejlig sovs med fløde og hakkede tomater.

  • Fadet er klar til at komme i ovnen.
  • Koteletterne trykkes godt ned mellem grøntsagerne.
  • Her er det lige kommet ud af ovnen.
  • En kotelet på en bund af grøntsager.

Til 4 personer

Hak løgene, skær champignonerne i skiver og peberfrugterne i strimler. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i mundrette stykker.

Smelt halvdelen smørret i en gryde. Krydr koteletterne med salt og peber, og brun dem i smørret. Læg dem derefter til side, på en tallerken.

Kom resten af smørret i gryden, og svits løg og champignoner deri. Tilsæt peberfrugt, kartofler og gulerødder, og lad det stege lidt.

Tilsæt paprika og tomatpuré, og rør godt rundt. Tilsæt dernæst hakket tomat, og bring gryden i kog, inden fløden røres i. Smag til med salt og peber, og evt. mere paprika.

Hæld blandingen i et ildfast fad. Læg koteletterne i fadet, og tryk dem godt ned mellem grøntsager og sovs.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40-50 minutter eller til grøntsagerne er møre.

Indsendt af
d.
12.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.