Kylling i fad med rodfrugter og parmesan

Nem opskrift på ovnbagte rodfrugter i fad, der toppes med saftig kylling og smeltet parmesanost. Retten er super nem at lave, da det meste bare skal passe sig selv i ovnen, og så giver den simple marinade ekstra meget smag til rodfrugterne.

  • Lækre marinerede rodfrugter, som bliver bagt i fad med både kylling og smeltet parmesan
  • Det er altid en fornøjelse at spise en omgang saftig kylling med rodfrugter til. Mums!

Til 3 personer

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl de blandede rodfrugter, og skyl dem grundigt. Skær rodfrugter og porre i mundrette stykker, og kom dem over i en skål. Kom olie, sherryeddike, honning, pesto, salt og peber over i skålen, og vend det hele godt sammen. Hæld rodfrugterne og porrestykkerne over i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 50 minutter, eller indtil de er møre.

Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og steg dem af på en pande i lidt smør. Tag fadet ud af ovnen, og fordel kyllingen ovenpå rodfrugterne. Riv parmesanosten udover både kylling og rodfrugter, og stil fadet tilbage i ovnen, indtil osten er smeltet.

Afslut evt. med tomater og frisk persille.

Indsendt af
d.
09.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.