Kylling i fad med grøntsager

Utrolig simpel, men virkelig smagfuld ret med ris, grøntsager og kylling i fad. Retten tager ikke lang tid at forberede, så den passer perfekt ind i en travl hverdag.

  • Her er retten lige kommet ud af ovnen.
  • En portion kylling i fad med ris og grøntsager.

Til 4 personer

Fedtfattig

Snit løget fint. Skyl peberfrugten, og skær den ud i små tern. Vask champignongene, skær bunden af, og skær dem i kvarte. Skær broccolien ud i små buketter.

Svits alle grøntsagerne på en pande i lidt olie. Kom de hakkede tomater henover, og lad det simre i et par minutter.

Kom risene og bouillonterningen i et fad, og kom kogende vand henover, indtil de er helt dækkede. Rør lidt rundt, indtil bouillonen er opløst. Fordel grøntsagerne ovenpå.

Brun kyllingen i lidt olie på en pande, og krydr med salt og peber. Læg kyllingestykkerne oven på grøntsagerne, og kom fadet i ovnen i ca. 45-55 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
10.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.